Viasat sport – allt från premier League till KHL

Om du är sportintresserad borde du direkt se till att du kan ta del av Viasat sports breda programutbud. Till skillnad från flera andra kanaler har Viasat sport många olika nischade kanaler för de sporter som kanalen täcker. Utöver huvudkanalen Viasat sport finns kanalerna Viasat fotboll, Viasat Motor, Viasat Hockey, Viasat Golf och specialkanalerna Viasat Xtra och Viasat 16 HD. Det är även vanligt att Viasat visar sportsändningar i kanalerna TV3, TV6 och TV10. Är det någon sport som du är extra intresserad av eller om du vill säkra upp hela årets sporttittande? Då är det en god idé att se till att du har tillgång till flera av Viasat sports kanaler.

Följer du fotboll kan du om du har tillgång till Viasat fotboll bland annat se matcher i Champions League, engelska Premier Leaviasat-sport-logogue, spanska La Liga och italienska Serie A. Med andra ord kan du följa alla de stora inhemska ligorna i Europa och dessutom se när lagen från dessa ligor gör upp om den åtråvärda Champions Leaguepokalen.

Om du istället, eller kanske också, är ett ishockey-fan kan du via Viasat Hockey ta del av högklassiga matcher från de två absolut största ligorna i världen, nämligen från NHL med lag från USA och Kanada och ryska KHL.

Med Viasat motor kan du följa stora händelser i motorsportens värld. Exempelvis formel 1-cirkusen som avgörs med flera olika grand prixtävlingar fördelade över hela året. Viasat sport har även rättigheterna till flera olika arrangemang inom fightingsport, exempelvis det populära UFC, och golftävlingar.

Gillar du att se matcher online istället för via TV:n. Då kan du också se till att skaffa ett Viaplaykonto. Där kan du se de sporthändelser som du vill bevaka och du kan även använda funktioner som att se matcher i efterhand om du inte skulle kunna följa favoritidrotten live.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *