C More Sport

Kanalen C More sport är helt klart platsen för alla sportälskare. Här kan du ta del av spännande matcher och tävlingar inom alla olika typer av sporter med ett enda knapptryck.

C More Entertainment jobbar hårt för att kunna erbjuda sina tv-tittande kunder ett bra och varierande utbud av allt från filmer, drama och sport. På företagets andra kanaler kan du hitta allt från kända långfilmer till populära serier 1som Game of Thrones.

Idag är sportvärlden väldigt stor och många människor spenderar mycket tid med att följa upp och hålla koll på de olika spel som finns idag. Samla gänget i soffan med en påse chips och följ den spännande matchen från Svenska Hockey Ligan eller varför inte göra er redo när La Liga drar igång.

Trots att du kan se många olika typer av sporter har C More sport valt att rikta in sig specifikt på svensk hockey och fotboll, vilket har gjort kanalen optimal för alla de som följer sporterna slaviskt. Tidigare hette kanalen iställer Canal+, men ändrades till sitt nuvarande namn under 2012.

Det kan vara hårt att försöka vara den absolut bästa kanalen för sport, eftersom det finns så otroligt många andra kanaler att konkurrera med. En mycket stark konkurrent till C More Sport är kanaler som Viasat eller Viasat Sport. Viasat har tagit över en del av de sportevent som tidigare visats på C More sport t.ex. NBA, vilket tyvärr har lett till att många valde att gå över till just Viasat.

Är det hockey eller fotboll i den renaste form som man är ute efter, kan man också se till kanaler som C More Hockey och C More Fotboll. Här behöver du inte bli besviken om du slår på TV och den sport som visas inte är av intresse, utan kan istället vara säker på att alltid få ta del av en toppmatch från favoriterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *